Möta i Myllytulli 14.2.2019

Esteetön ry järjestää koko perheen maksuttoman ulkoilutapahtuman Mötä i Myllytulli ystävänpäivänä 14.2. Sara Wacklin torilla Oulussa. Sydämellisesti tervetuloa!

Mainokset

WeUp!-projektin näyttely kaupunginkirjastolla 16.-27.10.

WeUp!-näyttelyssä Oulun kaupunginkirjastossa on esillä oululaisten nuorten WeUp!-projektin taidepajoissa syksyllä 2018 valmistamaa taidetta. Nuorten osastolla on esillä instarunoutta sekä aikuisten osastolla canvastauluja aiempien vuosien tanssiteoksista. Linkki kirjaston sivuille, jossa lisätietoa. Linkki WeUp!-projektin sivuille.

Pop up Fest 27.10. Bysiksellä

Pop up Fest on WeUp!-projektin päätösbileet. WeUp!n polulla on kuljettu kuvien, liikkeen ja sanojen maailmassa ja vietetty pop up elämää - at the moment! Pop up Festeissä Bysiksellä mm. musiikkia ja tanssia, pelejä, instarunoutta, lettitaidetta, pientä purtavaa ja ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa. Lämpimästi tervetuloa! Bileet Facebookissa ja Instagramissa #popupfest #weupoulu #bysis

PopUp Sanat 3.10. Aleksinkulmassa

PopUp Sanat -työpajassa vietetään pop up -elämää sanoina. Meininki on WeUp!n hengessä luovaa, rentoa ja yhteisöllistä. Työpaja sisältää mm. instarunoja ja mindfulnessia. Tarjolla pientä purtavaa. Tsekkaa lisätiedot Facebookista!